Moj internet dnevnik
Blog
petak, srpanj 3, 2009
U organizaciji Udruge branitelja Grada Ploče svečano je obilježen Dan branitelja Grada Ploče raznovrsnim programom.
U jutarnjim satima su položeni vijenci i upaljene svijeće za sve preminule branitelje pod centralnim križem na gradskom groblju Laniština ispred Udruge branitelja Grada Ploče, HV, policije, vatrogasaca, Udruge HRM-a, Udruge branitelja i invalida HŽ, Udruge roditelja poginulih branitelja i Udruge redarstvenika 90/02 Ploče i na kraju novo gradsko čelništvo.
Prigodnu riječ i molitvu je govorio župnik don Petar Mikić, koji je naglasio da se nada da će se u budućnosti u ovim prigodama odazvati više sugrađana.
Svečanost su svojim nastupom obilježili Pučki pivači iz Rogotina.
U nastavku dana je održana sveta misa u crkvi i položeni vijenci i svijeće ispred kipa svetog Nikole kod crkve, a popodne su otpočeli sportski susreti branitelja u raznim disciplinama, koji će se narednih nekoliko dana odvijati na sportskom centru "Močvara" u Pločama.Navečer je na "Močvari" odigrana revijalna utakmica između ekipe Branitelja i ekipe Političara, pred nažalost malim brojem gledatelja. Pobjedu su odnijeli Branitelji rezultatom 5:2, ali su Političari pružili složan i dostojan otpor, "bez obzira na vrlo različite opcije od kojih je ekipa bila sastavljena".Foto: Z. Srzentić
srza @ 01:06 |Komentiraj | Komentari: 3 | Prikaži komentare