Moj internet dnevnik
Blog
četvrtak, prosinac 20, 2012
Jučer sam zamoljen da snimim nekoliko fotografija sa Izbornog zbora HSP dr A. Starčević-podružnica Ploče, koji je održan u izložbenoj dvorani Pučkog otvorenog učilišta u Pločama.

Skupio se očekivani broj članova stranke, a došla je i predsjednica stranke Ruža Tomašić sa suradnicima. Radni dio je započeo intoniranjem Lijepe naše i minutom šutnje za poginule branitelje i na kraju te minute se izgovara: „s nama su“, što mi je bilo vrlo simpatično.

Izabrano je novo vodstvo na čelu sa novim-starim predsjednikom Zvonimirom Dugandžićem i podpredsjednici Tomislav Markota i Ivica Ćopo. Zatim se skupu obratio izabrani predsjednik sa nekoliko riječi. Ruža Tomašić je u svom obraćanju članovima stranke između ostalog pojasnila da se potpisanan koalicija s HDZ-om ne odnosi na naredne lokalne izbore, nego na parlamentarne izbore (!) i da oni na terenu slobodno prema svom najboljem iskustvu koaliraju s kim god odluče. Šta se tiče njezinih planova i želja kaže da joj je plan ostvariti 10 zastupničkih mjesta u Saboru, i da će ona to i ostvariti, jer nikad ne odustaje u borbi. 

srza @ 23:44 |Komentiraj | Komentari: 6 | Prikaži komentare