Moj internet dnevnik
Blog
ponedjeljak, kolovoz 10, 2009

Na 12. Maratonu lađa 2009. prvaci su opet postali Kominjani, nakon nekoliko godina lošijih rezultata. Ove godine su se vratili u velikom stilu, jer su sa šeste pozicije uspjeli preveslati sve protivnike i ući u cilj prvi. Poseban podvig i veliku želju i snagu su pokazali kad su u Crnoj riki uspjeli preteći odlične Donjane donje, što zaista nije lako.Drugo mjesto su zauzeli Donjani donji, a treći su "Marko Markota" iz Rogotina.

Posebnu napomenu treba staviti kao sjenu na ovogodišnji maraton, jer čujem da je bilo dosta kršenja osnovnih pravila, ali na kraju bez ikakvih sankcija, što nije dobro za naredne maratone, jer je to pokazatelj da se samo neke ekipe moraju držati pravila.

Završna fešta u Pločama je bila najbolja do sada, sa velikim brojem posjetitelja, i to je naš veliki potencijal, kojega treba u budućnosti još bolje iskoristiti.Kominski gusari u punoj vožnji pred ciljem u PločamaPobjednici u cilju !Zajednički ulazak u cilj: Čeljevo i ZagrebTorcida pozdravlja dolazak ekipe BBBPobjednici s predsjednikom MesićemFeminemke sa našom Nedom Parmać u živahnoj akcijiMarjan Ban je dao pravi dalmatinski štih fešti do kasnih noćnih sati

 srza @ 01:01 |Komentiraj | Komentari: 36 | Prikaži komentare