Moj internet dnevnik
Blog
ponedjeljak, prosinac 10, 2012
U subotu, 08.12.2012. u hotelu BEBIĆ održana je još jedna uspješna 32. Pomorska noć, i tako produžena jedna od najdugovječnijih tradicija u Pločama. Sale hotela su bile odlično popunjene, glazba i štimung od grupe KOMPAS kao i uvijek izvrsna, ovaj put uz našu Nedu Parmać. Spiza odlična, a pića po vlastitim željama.Dobro raspoloženje je održavano do jutarnjih sati. Glazbena ekipa KRALJEVI NERETVE, je nenametljivo, lagano muzicirala u pauzama Kompasa.

Večer je započela najavnim govorom g. Svemira Zekulića, predsjednika Udruge Višnjica, organizatora zabave.

Ples je otvorio Svemir sa suprugom Lidijom i plesni podij je začas bio pun veselja.

Voditeljica ove godine je bila Marija Grgurinović Bebić, koja nas je profesionalno vodila čitavu večer kroz zamišljeni program, uz javnu zahvalu svim sponzorima i donatorima, koji su svojim doprinosima omogućili ovu noć.

A potom poznati tradicionalni nastup g. Petra Jelčića, doajena Pomorske noći, sa njegovom trubom, koja je ovaj put malo „dištonavala“, ali to nije nikome smetalo.Na programu je bila i tradicionalna bogata lutrija, u kojoj je obradovano dvadesetak sretnih dobitnika vrijednih nagrada.Zanimljivo je da je prvu nagradu, lijepi televizor Toshiba opet osvojila obitelj Bogunović, kao i lani. Svaka čast!srza @ 16:16 |Komentiraj | Komentari: 19 | Prikaži komentare