Moj internet dnevnik
Blog
četvrtak, srpanj 30, 2009

U subotu, 25.07.2009. u Opuzenu je u tradicionalno odličnoj organizaciji udruge PIVČEVA KALA iz Opuzena održana BRUDETIJADA 2009.Među 24 ekipe sudjelovalo je i 6 pločanskih ekipa: Modro oko, Udruga Maslina, Baćina, SU Trlilule, Spilice Crpala i Rogotin. Naši su se pokazali izuzetnim meštrima od brudeta, pa je među prvih šest plasirano naše četiri ekipe.

Prvo mjesto i pobjednici Brudetijade su meštri iz ekipe MODRO OKO, na čemu im sve čestitke. Oni su nekoliko zadnjih godina plasmanom uvijek pri vrhu. Treće mjesto zauzela je ekipa UDRUGA MASLINA iz Ploča- svaka čast! Četvrto mjesto zauzela je ekipa BAĆINA, pod motom "Brujetom protiv recesije, vinom protiv žgaravice", koja je također stalno negdje blizu vrha. Šesto mjesto je zauzela ekipa TRLILULE iz Ploča, pod motom "Brudete i žmule vole Trlilule", pa su i oni opravdali stalno solidne plasmane. Spilice Crpala i Rogotinjani su ove godine nešto lošije plasirani, nego obično.

Na kraju se može kazati da je ovo bila odlična, prava neretvanska fešta, ali uz stalnu zamjerku, da se održava istodobno kada i u Pločama velika ljetna fešta UTRKA TRUPA, pa se publika ipak posve nepotrebno podijeli, što je velika šteta. Apeliramo na zajedničko buduće planiranje ljetnih događanja u Neretvi.Pobjednici MODRO OKOTreće mjesto UDRUGA MASLINA PločeČetvrto mjesto BAĆINAŠesto mjesto TRLILULE PločeEkipa Spilice Crpala
Ekipa ROGOTIN
Službeni poredak


srza @ 00:31 |Komentiraj | Komentari: 1 | Prikaži komentare