Moj internet dnevnik
Blog
ponedjeljak, srpanj 18, 2011
Ne mogu uvijek pisati o lošim stranama naše lokalne vlasti. Imaju oni i svojih svijetlih trenutaka, pa je red i te stvari istaknuti, kao i kroz kritiku nastojati potaknuti ih na neke korisne akcije. Zato nabrojimo nekoliko friških akcija koje su za svaku pohvalu:

1.

Uređen je prostor stare benzinske pumpe na ulazu u Ploče, i sada zaista lijepo i uredno izgleda, jedino zasad nije priveden nikakvoj svrsi, osim likovnog uređenja grada.2.

Dječje igralište kod crkve je nedavno dopunjeno novim sadržajima i zanimljivim igračkama, a neke stare, koje su potrošene i nesigurne su zamijenjene. Igralište je svaki dan popodne popunjeno zaigranim mališanima i njihovim roditeljima!3.

U tijeku su radovi na izgradnji javne rasvjete uz šetnicu oko poluotoka Milosavac, gdje je nedavno Turistička zajednica postavila veći broj klupa, uz koje ovih dana idu i koševi za odpatke.4.

Uz ulaznu cestu u grad iz pravca Baćine su montirani stupovi i lampe javne rasvjete. Rasvjeta nije još u funkciji, ali će vjerojatno biti vrlo brzo.

Dakle može se kad se hoće!

srza @ 00:03 |Komentiraj | Komentari: 18 | Prikaži komentare