Moj internet dnevnik
Blog
srijeda, prosinac 19, 2012
Kako je već objavljeno ponovno je obnovljen Ragbi klub Ploče i na Osnivačkoj skupštini odlučeno da se obnovi registracija, izabrano rukovodstvo kluba.Već neko vrijeme vrijedni momci treniraju pod vodstvom trenera Vojislava Kulidžana na terenu u vojarni, a ako vrijeme nije pogodno, onda su u teretani. Vidim na facebooku se dogovaraju kada će se naći na treningu, i to odlično štima.

Atmosfera u klubu je, rekao bih pomalo euforična, jer su momci puni želje i adrenalina, jedva čekajući da počnu javno nastupati. To se prije nekoliko dana i ostvarilo. Igrali su prijateljsku utakmicu protiv kluba iz Šibenika na njihovom terenu na Mandalini, i usprkos velikoj hladnoći i buri, bez dovoljno iskustva ostvarili jako dobar rezultat, koji jest poraz, ali častan.

 

Izvještaj o gostovanju tajnika B. Kulidžana: 

Ragbijaši Ploča vratili su ragbi na jug Hrvatske i po velikoj hladnoći i buri gdje se temperatura u živi spustila na jedan celzijusovih pred oko stotinjak najvjernijih simpatizera ragbija odigrali prijateljsku utakmicu u Šibeniku protiv istoimenog kluba koja je završila rezultatom 29:14  za domaću ekipu. Nakon duže pauze i tek nekoliko mjeseci treniranja pružili su odličnu igru pogotovo u prvom dijelu susreta gdje su bili ravnopravan protivnik te kombinacijom iskustva i mladosti najavili bolju budućnost.  Na ovoj utakmici po prvi put priliku da igraju dobili su Ivan Šunjić, Angelo Kulidžan, Roko Ronaldo Barbir i Josip Bakula koji su zadovoljili svojim pristupom igri i znanjem.  Poentirali su Hrvoje Raič(5), Davor Marević(5) i Danijel Ostojić(2+2).

Ragbi klub Ploče: Ivan Šunjić, Davor Marević, Zoran Mrgić, Aner Zlomušica, Hrvoje Raič, Boris Kulidžan, Mateo Giljević, Boris Bajnoci, Ante Vidović, Danijel Ostojić, Angelo Kulidžan, Josip Bakula, Roko Ronaldo Barbir, Rino Rebac, Sead Demirov, Željko Barbir, trener - Vojislav Kulidžan.Predbožićno druženje

Poslije dobrog početka pao je dogovor da će se ići u akciju prikupljanja boca, u čemu su im pomogli i restorani Fulin i Galeb, a od prikupljenog novca je financiran dio troškova puta u Šibenik i zajedničko druženje u prostorijama Mjesnog odbora. Glavni kuhar je bio kapetan ekipe Mrgić i mogu potvrditi da je majstor od kužine sa odličnim gulašem od junetine, malo svinjetine i šampinjona, lagano zaljućeno po neretvansku. Predsjednica Sonja Bolčić se iskazala kolačima. Odlično druženje za kraj godine, i obvezni dogovor kada je slijedeći trening. Mene osobno posebno oduševljava činjenica da su momci u srcu pravi amateri ( u pozitivnom smislu), skromni i vrijedni, i mislim da zaslužuju punu potporu u povratku ragbija na naše prostore.Osim gornje fotke Juhijeve, ostale su skinute sa fb ili iz video snimke, pa nisu baš dobre!

srza @ 00:17 |Komentiraj | Komentari: 14 | Prikaži komentare